Hvor kan jeg registrere et domænenavn?

Når du skal registrere et domænenavn, skal du finde et sted, hvor du kan købe det. Hos langt de fleste udbydere af hjemmesider, kan du købe et domænenavn, og du behøver ikke købe et tilhørende webhotel, hvis ikke du ønsker det. Du kan også købe domæner hos DK Hostmaster, hvis det drejer sig om et domæne, der ender på .dk. Hvis du ønsker det, så anbefaler vi dig at købe det her, og hvis du ønsker et domæne med tilhørende webhotel eller et domæne, der ender på andet end .dk, så anbefaler vi dig at gå et andet sted hen. Der er mange muligheder på nettet, og da der findes både danske og udenlandske udbydere, er det simpelthen bare med at gå på jagt med det samme.

Hvilken udbyder skal jeg vælge?Hvilken udbyder skal jeg vælge?

Når du skal have et domænenavn, og du gerne vil finde den helt rette udbyder, må vi fortælle dig, at der ikke findes en, der er bedre end andre. Det er simpelthen helt op til dig, og du må vide, at der er udbydere, der sommetider kører med tilbud. Hvis du kigger forbi Google vil du se alle de muligheder, der er, og det handler blot om at sætte en søgning i gang. Der er ikke noget at sige til, at det er blevet så populært at have egen hjemmeside, og derfor er der også kommet endnu flere udbydere på markedet. Det er noget, vi er mange, der er glade for, og det er efterhånden kun fantasien, der sætter grænserne. Vi håber, du finder din udbyder.

Mange udbydere på markedetMange udbydere på markedet

Verden er ikke sort hvid, og naturligvis er der udbydere, der er billigere end andre, og vi synes, du skal starte med at kigge på Surftown. Hvis de ikke har, hvad du gerne vil have, kan du se nærmere på One, og derefter kan du kigge på UnoEuro. Vi føler os sikre på, at du blandt disse kan finde en udbyder, der kan leve op til de krav og forventninger, du end måtte have, og du behøver ikke være bange for at blive kunde hos en af dem. Alle tre udbydere tilbyder garanti, men dog er det vigtigt, at du ikke kan få pengene tilbage for dit domæne. Det kan du dog for dit webhotel, hvis det er noget, du ønsker at anskaffe dig og senere fortryde.

Hvor lang tid tager det at registrere et domæne?Hvor lang tid tager det at registrere et domæne?

Det tager så godt som ingen tid at registrere et domæne. Faktisk kan det gøres på få minutter, så længe du har dankortet klar lige ved hånden. Når du har fundet den udbyder, du ønsker at handle med, tager det ikke mange sekunder at tjekke, om dit domæne er ledigt. Når du har fundet ud af, at det er ledigt, så handler det simpelthen bare om at bestille det, og i sidste ende går der ikke lang tid, fra du har undersøgt, om domænet er ledigt, til du er færdig og har betalt for det. Det gode er, at så snart du har betalt det, så er det dig, og der behøver heller ikke være langt fra tanke til handling. Vi ønsker dig tillykke med dit nye domæne, og måske har du det, inden dagen er gået.