Hvad er et godt domænenavn?

Et godt domænenavn er naturligvis et domænenavn, der siger noget om det indhold, der er i din hjemmeside. Uanset om du er en privat person, eller du har en virksomhed, er det relevant med et domænenavn, der er sigende. Hvis du har din egen virksomhed, kan det være en rigtig god idé at anvende virksomhedens navn som dit domænenavn. Hvis du har valgt et unikt navn til din virksomhed, er der også gode chancer for, at dette domænenavn er ledigt. Du kan naturligvis også vælge et andet navn som domænenavn, hvis det er det, du ønsker, og det er vigtigt at huske, at det udelukkende er dig, der bestemmer. Hvis du er privat person, kan du bruge dit det navn som domænenavn, men der er også andre muligheder.

Skal du blogge?Skal du blogge?

Hvis du skal bruge din hjemmeside til at blogge, er det en rigtig god idé at vælge et domænenavn, der er sigende omkring bloggens indhold. Hvis du blogger om blomster og bier, er det godt med et domænenavn, der passer til dette, og hvis du godt kan lide at blogge om mad og opskrifter, så er det en god idé med et domænenavn, der siger noget om dette. Hvis du vælger dit eget navn som domænenavn, går du aldrig galt i byen, og på denne måde kan folk nemt finde dig. Det er også et faktum, at når du vælger dit eget navn som domænenavn, så kan du blogge om alt, hvad du ønsker, og du vil ikke være låst til et specifikt emne. Det er jo skønt.

Hvad hvis jeg skifter mening?Hvad hvis jeg skifter mening?

Hvis du har købt et domænenavn, og du senere skifter mening og hellere vil have et andet, kan du ikke få pengene tilbage. Der er ingen returret på domænenavne, og derfor gælder det jo om at vælge rigtigt. Men omvendt kan det siges, at de fleste domænenavne ikke koster så meget, og derfor er skaden ikke stor, hvis du efterfølgende skifter mening. Det er dog vigtigt at huske, at der ikke er nogen grund til at købe et domænenavn, hvis du endnu ikke er sikker på, hvad det skal være, og derfor kan det være en god idé at vente. Da der er rigtig mange muligheder derude, vil det også betyde noget for dig, hvis du vælger et navn, som du bliver rigtig glad for.

Hvor meget koster et domænenavn?Hvor meget koster et domænenavn?

Når du skal finde det helt rigtige domænenavn til dig selv, så er det naturligvis også væsentligt, hvad det koster. Der er forskellige priser, og priserne afhænger også af, hvad du ønsker, endelsen på dit domæne skal være. Når det drejer sig om .com, .dk, .nu og .as, så er priserne ikke de samme, men der er sikkert en endelse, du foretrækker frem for en anden, og det er denne, du skal gå efter. Du må være villig til at betale den pris, det koster, og når du først har fundet det rigtige navn til dit domæne, må du endelig ikke holde dig tilbage – for inden du har set dig om, kan det være taget af en anden, og så vil det ikke være muligt at få det.