Du kan have så mange du lyster

Der er rigtig mange firmanavne, der helt naturligt har et tal i deres titel, og det tal kan selvfølgelig også bruges, når det kommer til domænenavnet. Det gør det samtidig også lettere for alle dem, der gerne vil ind på din hjemmeside, hvis du naturligt bruger tallene sammen med resten af dit firmanavn i dit domæne.

Det er dit navn, alle vil søge på i de mange søgemaskiner, og er der overensstemmelse med et domænenavn, om det slutter på .dk, .com eller noget helt tredje. Det skaber også en sammenhæng mellem din hjemmeside og dit navn, som dine kunder kan relatere til.

Tal af alle slags er derfor aldrig et problem. Det vil det dog kunne blive, hvis du gerne vil bruge mange andre specialtegn eller nationale bogstaver, så du skal tænke over det hele.

Brug tal som et gimmickBrug tal som et gimmick

Nogle tal ligner bare lidt et bogstav. Det er noget du kan bruge både i dit firmanavn, men også i dit domænenavn. Det skal være som en naturlig del af navnet, hvor tallet bare erstatter bogstaver. Det giver mulighed for rigtig meget kreativ leg, som kan gavne dig på rigtig mange måder, når du skal markedsføre dit firma, og de produkter, du gerne vil sælge.

Det er samtidig en måde, alle vil kunne huske dit firma på. Er der mange om buddet, så er et navn, der skiller sig ud, et mange vil kunne huske frem for alle de andre, der er på markedet. Kan du få folk til at huske dig, så er du sikker på at få flere søgninger allerede der, og her kan et tal hjælpe dig på vej.

Det er som en adresseDet er som en adresse

Der er også flere og flere firmaer, der bruger tal enten først eller sidst i navnet. Det kan være helt tilfældige tal eller bare nummeret på den vej, hvor det hele startede, eller hvor du bor. Et tal, der betyder noget for dig, giver det et element, du ikke kan få på andre måder. Det er en del af dig selv, du kommer i dit navn og også i dit domænenavn.

Når du gør noget, hvor du kommer en del af dig selv i det, så giver du også en del af dig selv til dine kunder. Det bliver til noget, du vil bruge ekstra mange kræfter på, og det vil have en rigtig god effekt på det, du skaber. Om det bare er hjemmesiden til dit firma, eller det skal være hele navnet.

Gør tallet til dit onlinenavnGør tallet til dit onlinenavn

Mange har tal i deres e-mailadresser. Det er som regel deres fødeår, så de kan få en e-mail, der er meget mere personlig, selvom den er online som de fleste andres. Det er noget, der nemt kan overføres til et domæne. Er det en blog eller noget tilsvarende, der kun skal have et liv på nettet, så kan et tal give lige din side noget ekstra.

Der skal bare ikke være for mange tal, for det vil gøre siden for svær at huske. Gå efter et årstal eller endda færre tal end det. Kombiner tallene med et ord eller et navn, der fænger, så du kan få den fulde effekt af kombinationen af tal og bogstaver – en hjemmeside der tiltrækker rigtig meget trafik, reklamer og spændende indhold.